Top 10 Most Popular Best Nike shoes under 3000 Rupees in India

nike shoes under 3000

In the shoe market, Nike has it’s own name. Nike is one of the American multinational corporations. Nike always provides top quality, durability, high performance, and comfortable shoes. billions of satisfied customers are there all over the globe.

Here I listed the top 10 most selling, top-rated Nike shoes under 3000 rupees in India. It does not contain a lengthy description. I just listed the best shoes and some important specs. let’s jump into the actual article now.

These Are The Best Nike Shoes Under 3000

1. Nike Men’s Flex Contact 3 Running Shoes

  • Sole: Ethylene Vinyl Acetate
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Regular
  • Material-Type: Mesh
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: 30 days
  • Toe Style: Round Toe
  • Running shoes
Nike Men's Flex Contact 3 Running Shoes

2. Nike Men’s Downshifter 9 Running Shoes

  • Sole: Rubber
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Regular
  • Material-Type: Synthetic
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: 30 days
  • Toe Style: Round Toe
  • Running shoes
Nike Men's Downshifter 9 Running Shoes

3. Nike Men’s Revolution 4 Running Shoes

  • Sole: Rubber
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Regular
  • Material-Type: Synthetic
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: 30 days
  • Toe Style: Round Toe
  • Running shoes
Nike Men's Revolution 4 Running Shoes

4. Nike Men’s Dart 12 MSL Running Shoes

  • Sole: Rubber
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Regular
  • Material-Type: Mesh
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: 30 days
  • Toe Style: Round Toe
  • Running shoes
Nike Men's Dart 12 MSL Running Shoes

5. Nike Men’s Revolution 5 Running Shoes

  • Sole: Rubber
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Medium
  • Material-Type: Mesh
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: Manufacturer warranty
  • Toe Style: Round Toe
  • Running shoes
Nike Men's Revolution 5 Running Shoes

6. Nike Men’s Tanjun Running Shoes

  • Sole: –
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Regular
  • Material-Type: Mesh
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: Manufacturer warranty
  • Toe Style: Round Toe
  • Running shoes
Nike Men's Tanjun Running Shoes

7. Nike Boy’s Team Hustle D 8 (GS) Basketball Shoes

  • Sole: –
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Regular
  • Material-Type: Synthetic
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: Manufacturer warranty
  • Toe Style: Round Toe
  • Basketball Shoes
Nike Boy's Team Hustle D 8 (GS) Basketball Shoes

8. Nike Men’s Todos Running Shoes

  • Sole: Rubber
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Regular
  • Material-Type: Synthetic
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: 30 days
  • Toe Style: Round Toe
  • Running Shoes
Nike Men's Todos Running Shoes

9. Nike Men’s Todos Sneakers

  • Sole: Rubber
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Regular
  • Material-Type: Synthetic
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: 30 days
  • Toe Style: Round Toe
  • Running Shoes
Nike Men's Todos Sneakers

10. Nike Men’s Downshifter 9 Running Shoes

  • Sole: Rubber
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Regular
  • Material-Type: Synthetic
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: 30 days
  • Toe Style: Round Toe
  • Running Shoes
Nike Men's Downshifter 9 Running Shoes

Related Article:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart