top 10 most popular nike shoes under 2000 rupees in india – 2021

nike shoes under 1000

In the shoe market, Nike has it’s own name. Nike is one of the American multinational corporations. Nike always provides top quality, durability, high performance, and comfortable shoes. billions of satisfied customers are there all over the globe.

Here I listed the top 10 most selling, top-rated Nike shoes under 2000 rupees in India. It does not contain a lengthy description. I just listed the best shoes and some important specs. let’s jump into the actual article now.

These Are The Best Nike Shoes under 2000

1. Nike Boy’s Downshifter 7 (Gs) Running Shoes

  • Sole: Rubber
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Medium
  • Material-Type: Mesh
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: Manufacturer warranty
  • Weight: 340 grams
  • Running shoes
Nike Boy's Downshifter 7 (Gs) Running Shoes

2. Nike Boys’ Formal Shoes

  • Sole: –
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Medium
  • Material-Type: –
  • Lifestyle: Casual
  • Warranty: Manufacturer warranty
  • Weight: ultra-lightweight
  • Formal Black Shoe
  • Designed for school uniform, or office use
Nike Boys' Formal Shoes

3. Nike Unisex Kid’s Jr Bravata Ii Ic Football Shoes

  • Sole: –
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Medium
  • Material-Type: Synthetic
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: 30 days
  • Weight: ultra-lightweight
  • football shoes
Nike Unisex Kid's Jr Bravata Ii Ic Football Shoes

4. Nike Men’s Sneakers

  • Sole: Rubber
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Medium
  • Material-Type: Synthetic
  • Lifestyle: Casual
  • Warranty: 30 days
Nike Men's Sneakers

5. Nike Men’s Liteforce III Sneakers

  • Sole:
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Medium
  • Material-Type: Canvas
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: 30 days
Nike Men's Liteforce III Sneakers

6. Nike Men’s SUPERGAME in Running Shoes

  • Sole:
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Medium
  • Material-Type: Mesh
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: 30 days
Nike Men's SUPERGAME in Running Shoes

7. Nike Unisex Kid’s JR Magista Ola II FG Football Shoes

  • Sole:
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Medium
  • Material-Type: Synthetic
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: 30 days
  • Football shoes
Nike Unisex Kid's JR Magista Ola II FG Football Shoes

8. Nike Men’s Downshifter 6 MSL Running Shoes

  • Sole:
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Medium
  • Material-Type: Mesh
  • Lifestyle: Casual
  • Warranty: 30 days
  • Casual shoes
Nike Men's Downshifter 6 MSL Running Shoes

9. Nike Men’s Transform IV Running Shoes

  • Sole:
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Medium
  • Material-Type: Mesh
  • Lifestyle: Sports
  • Warranty: 30 days
  • Running shoes
Nike Men's Transform IV Running Shoes

10. Nike Men’s Eliminate II Running Shoes

  • Sole:
  • Closure: Lace-up
  • Shoe Width: Medium
  • Material-Type: Mesh
  • Lifestyle: Casual
  • Warranty: 30 days
  • Running shoes
Nike Men's Eliminate II Running Shoes

Related Article:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart